خانه / متفرقه / چگونه عکس های خود را از Flickr به Google photos انتقال دهید

چگونه عکس های خود را از Flickr به Google photos انتقال دهید

چگونه عکس های خود را از Flickr به Google photos انتقال دهید

عکس های Flickr را ذخیره کنید و قبل از آنکه حساب یاهو(Yahoo) خود را پاک کنید، آنها را به جای دیگری منتقل کنید.

 

بعد از آخرین هک یاهو، شما باید آماده پاک کردن حساب یاهو خود باشید. قبل از انجام این کار، نیاز به ذخیره کردن عکس های Flickr دارید. وقتی حساب یاهو خود را می بندید، حساب Flickr نیز پاک می شود.

من از این روش وارد نشدم که عکس ها را مستقیم از Flickr به دیگر چنینن برنامه هایی، انتقال دهید. شما نیاز به دانلود عکس ها از Flickr دارید قبل از آنکه  آنها را به جای دیگر منتقل کنید. در این مثال، من از Google photos استفاده کردم.

گام اول: عکس ها را از Flickr دانلود کنید.

اگر تعداد عکس های بسیاری دارید، کمی کار می برد تا همه عکس ها را دانلود کنید، چون Flickr روشی برای انتخاب همه ی عکس ها با یک کلیک ارائه نداده است. احتمالا دانلود های سری و کوچک بسیار بهتر از یک دانلود بزرگ، انجام می گیرند.

برای دانلود عکس ها از Flickr، به Camera Roll بروید و بر روی Select all برای  هر گروهی که می خواهید آنها را دانلود کنید، کلیک کنید. شما دو گزینه را باید چک کنید- تاریخ گرفته شدن عکس و دید جادویی (Magic View)- برای آن که ببینید کدام یک، عکس ها را در گروه های کوچک تری مرتب کرده اند.

سپس، بر روی دکمه Download در انتهای صفحه کلیک کنید و در صفحه اعلانیه نتیجه، بر روی Download zip کلیک کنید.

این فرایند را تا زمانی که همه عکس هایی که ارزش ذخیره کردن از Flickr  را دارند، دانلود شدند، ادامه دهید.

گام دوم: عکس ها را در Google Photos آپلود کنید

قبل از آپلود در Google Photos، فایل یا فایل های زیپ شده را که از Flickr   دانلود کرده اید، قرار دهید و سپس آنها را unzip کنید. سپس، به وبسایت Google Photos بروید و یک حساب بسازید یا وارد حساب موجود خود شوید. بر روی دکمه Upload در گوشه سمت راست بالا، کلیک کنید و به سمت عکس های دانلود شده از Flickr ، هدایت کنید. تمامی فایل ها را انتخاب کنید و سپس بر روی Open کلیک  کنید و شروع به آپلود آنها در Google Photos کنید.

گام سوم:حساب Flickr خود را حذف کنید

اگر حساب یاهو را پاک کنید، جساب Flickr    نیز پاک خواهد شد-همچنین دیگر حساب های مرتبط- و می توانید این گام را رد کنید. اگر تصمیم به نگه داشتن حساب یاهو خود برای زمان کوتاهی هستید و می خواهید عکس ها را از فضول ها نگه دارید، می توانید فقط حساب Flickr را پاک کنید.

از وبسایت Flickr ، بر روی profile image  گوشی بالا سمت راست، کلیک کنید و سپس بر روی Settings کلیک کنید. در کشوی (tab) Personal Information، پایین بیایید و بر روی Delete your Flickr account کلیک کنید. در آخر زمانی که Flickr در مورد حذف  حساب شما هشدار می دهد، بر روی OK کلیک کنید و پسورد حساب یاهو را وارد کنید.

منبع

مطلب پیشنهادی

چگونه فونت های وب گوگل را با یک راه درست به قالب های وردپرس اضافه کرد

فونت های گوگل یک منبع فوق العاده و عالی رایگان برای طراحان وب است. در …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *